• 14.06.2017, 08:39

En sunn start på dagen


God morgen alle sammen

Håper dere alle har fått en god natts søvn og er klar for en ny dag. I dag tenkte jeg at jeg skulle dele min første oppskrift med dere, nemlig oppskriften på frokosten jeg bruker på hverdager. Jeg har alltid vært et frokostmenneske, men aldri vært spesielt glad i å stå opp. Siden jeg stort sett må opp kl. 06:30 for å rekke å lufte hund før jeg skal på jobb, liker jeg en enkel frokost. Min favoritt har den siste tiden blitt en grønn smoothie, som faktisk har hjulpet meg ned i vekt også. Jeg har også funnet ut at dersom du starter dagen med en sunn frokost, blir det enklere å spise sunt resten av dagen. Det geniale med denne er at du kan ta den med i bilen eller på toget, og slipper bruke tid på å spise hjemme.

Du trenger:

70g frossen spinat eller grønnkål
50g frossen mango
30g frossen ananas
3ss mager cottage cheese
1/2 avokado
2dl ferskpresset appelsinjuice
Vann

Fremgangsmåte:

1. Start med å ha cottage cheese, avokado og appelsinjuice i en blender og bland dette sammen til alle klumper er borte:
2. Tilsett deretter spinaten, mangoen og ananasen og bland dette sammen til den er smidig og flytende uten klumper.
3. Tilsett vann etter behov til ønsket konsistens er oppnådd.

Som dere ser er denne utrolig enkel å lage, den er sunn og samtidig holder den deg mett fram til lunsj. Det er også en smart måte å få i seg nok frukt og grønt gjennom dagen, da dette er noe vi som regel ikke er flinke nok til. Jeg pleier veie opp spinat, mango og ananas og fryse ned i porsjoner, da sparer jeg litt tid på morgningen. I tillegg har jeg alltid med meg vann med lime eller sitron på jobb. Dette gjør vannet litt mer spennende og det er da lettere å drikke nok :)

Lykke til! 


#blogg #frokost #sunn #smoothie #oppskrift #kosthold

Hvitstenfrue

Navnet er Madelen, jeg er 27 år, og blogger om alt som faller meg inn. Stort sett er dette sentrert rundt interiør da jeg i tillegg til å ha en stor interesse for interiør og bolig, er midt oppi oppussing av en eldre enebolig. Da jeg nylig har hatt en livsstilsendring, kommer det også til å komme flere innlegg om kosthold, trening og livsstiltips. Håper du vil følge meg mens jeg roter meg bort i denne store bloggverden (jeg har så å si ingen retningssans så å gå meg bort er et eget talent ;) )

Search

Bloggdesign

hits