• 18.06.2017, 20:03

Går mot slutten på to av oppussingsprosjektene


God søndags kveld!

Helgen er snart over, og det er bare noen timer igjen til jeg skal finne senga. Helgen har blitt brukt til oppussingen av pipen i stuen samt kontoret. Pipa har fått steinflis, så nå gjenstår det bare å bytte gulvet så er stuen helt ferdig. Pipa mangler fortsatt finpussen, men flislimet må tørke helt først. Gleder meg til å bli ferdig, begynner bli litt lei av å bo i rot.

Mitt andre prosjekt var kontoret, som har fått nye vegger og nytt gulv. Tre av veggene er malt i fargen Bomull, og den siste veggen er i en svak pudderrosa farge som heter Duft fra Jotun. Dette er en helt nydelig og behagelig farge, som gjør rommet veldig feminint. Gulvet er det samme som på soverommet, Landsbyeik fra Pergo. Gulvet er ikke helt ferdig, og rommet mangler listverket, men det begynner ligne et rom.

Her er noen bilder fra helgen :)Fortsatt god søndag!


#blogg #interiør #oppussing #fliser #maling #jotun #jotunlady #duft

Hvitstenfrue

Navnet er Madelen, jeg er 27 år, og blogger om alt som faller meg inn. Stort sett er dette sentrert rundt interiør da jeg i tillegg til å ha en stor interesse for interiør og bolig, er midt oppi oppussing av en eldre enebolig. Da jeg nylig har hatt en livsstilsendring, kommer det også til å komme flere innlegg om kosthold, trening og livsstiltips. Håper du vil følge meg mens jeg roter meg bort i denne store bloggverden (jeg har så å si ingen retningssans så å gå meg bort er et eget talent ;) )

Search

Bloggdesign

hits