• 12.07.2017, 09:15

Få hotellfølelsen hjemme


God morgen <3

Hvem elsker vel ikke følelsen av å bo på hotell? De myke deilige sengene, de store hotellputene, den lune atmosfæren og følelsen av luksus er bare noen av tingene jeg elsker med å bo på hotell. Når jeg derfor skulle pusse opp mitt eget soverom var det nettopp denne følelsen jeg var ute etter. På lik linje med de fleste andre har jeg en hektisk hverdag, med hus, jobb, hunder og hundre andre ting som skal gjøres i løpet av en dag. For folk flest blir hverdagen bare mer og mer stressende, og det er derfor det er så viktig at man har muligheten til å komme seg litt bort fra dette i løpet av dagen.

Og for meg er dette fristedet soverommet. Jeg har lagt fokuset på å skape et behagelig og rolig soverom med en avslappende atmosfære. Her er mine 3 beste tips for å få hotellfølelsen hjemme.


 

1. Velg mørke og kalde farger

I mange år har trenden vært at små rom skal være lyse. Og da soverom ofte er små rom, har veldig mange gått får lyse farger her. Jeg også tenkte denne tanken når jeg skulle pusse opp soverommet før jeg flyttet inn i huset, og gikk derfor for en dus blåfarge sammen med en lys gråaktig farge. Dette var nydelige farger, men jeg fikk ikke den avslappende følelsen jeg var ute etter. Jeg valgte derfor å male om rommet i en mørk blå farge, og jeg er utrolig fornøyd. Min anbefaling er å velge mørke og kalde farger, som blå, lille og grønn. Dette er ypperlige farger for soverommet. I tillegg vil jeg fraråde å bruke mer enn en farge på veggene på et soverom, da rommet vil virke mer avslappende når alle veggene er i samme farge.
2. Ikke vær redd for store møbler

La oss være ærlige, hvor mye gulvplass trenger du egentlig på et soverom? Ikke vær redd for å kjøpe en stor seng, en stor hodegavl og eventuelle andre møbler du har lyst på. Det viktigste på et soverom er tross alt sengen, så det gjør ingenting om denne egentlig er "for stor" for rommets størrelse. Så lenge du klarer gå rundt den er det bare å slå seg løs.3. Pillow up!

Har du noen gang sett et hotellrom uten pynteputer eller sengeteppe? Nei? Dette er fordi disse tingene gjør sengen innbydende og for den til å se ekstra deilig ut. Investerer du også i et par store hotellputer for rommet plutselig en veldig luksuriøs følelse. Hvis du i tillegg henger opp et par tunge, mørke gardiner, for du det lille ekstra.

Ha en fortsatt fin "lille-lørdag" alle sammen :)


#blogg #interiør #hotellfølelse #inspirasjon

pionen

12.07.2017 kl. 10:04
Ser super kos ut. Vi sover jo tross alt 30år av livet vårt, så helt enig med deg. Hva skal man med gulvplass ;)

Hvitstenfrue

12.07.2017 kl. 10:17
pionen: Ikke sant ;)

Tiril Sørensen

12.07.2017 kl. 11:37
Så koselige bilder! Du deler noen gode tips som jeg absolutt skal ta med meg videre :-)

Hvitstenfrue

12.07.2017 kl. 11:40
Tiril Sørensen: Tusen takk :) Koselig å høre :)

Lilli

13.07.2017 kl. 16:14
Så fint :)

Hvitstenfrue

26.07.2017 kl. 08:09
Lilli: Takk :)
Hvitstenfrue

Navnet er Madelen, jeg er 27 år, og blogger om alt som faller meg inn. Stort sett er dette sentrert rundt interiør da jeg i tillegg til å ha en stor interesse for interiør og bolig, er midt oppi oppussing av en eldre enebolig. Da jeg nylig har hatt en livsstilsendring, kommer det også til å komme flere innlegg om kosthold, trening og livsstiltips. Håper du vil følge meg mens jeg roter meg bort i denne store bloggverden (jeg har så å si ingen retningssans så å gå meg bort er et eget talent ;) )

Search

Bloggdesign

hits