• 14.07.2017, 17:30

Nye farger til stuen?


God kveld i stuen

Endelig er helgen her! Mens jeg sitter her og venter på at jeg skal på date, ser jeg litt på fargene i stuen. Veggene består av hvitmalt panel med unntak av spisestuen som er malt blå. Men da mer eller mindre alle møblene mine også er hvite, vurderer jeg å male stuen før jeg legger nytt gulv. Jeg ønsker fortsatt en lys stue, men litt farger hadde ikke skadet. Jeg skal også male kjøkkenet, så tenkte skape en fin og sammenhengene fargeskala.

Gangen er malt i Tidløs fra Jotun, og jeg vurderer også denne til stuen. Dette er en gråaktig hvitfarge, som er utrolig fin mot hvite møbler og lister. Ellers har jeg sett litt på beige farger. Til spisestuen vurderer jeg en dypere blåfarger, eventuelt gå får noe litt annerledes, nemlig lilla.

Her er noen av mine favoritter til stuen så langt (alle bildene er hentet fra jotun.no)

1024 Tidløs - En lys gråaktig hvittone. Hadde denne på soverommet tidligere og det er en veldig fin og behagelig farge.

1140 Sand - En beigeaktig farge. Siden jeg har møbler i hvitt, brunt og natur tror jeg denne vil passer veldig godt inn samtidig som den vil gå et litt mykere uttrykk enn grått.

10679 Washed linen - en grå/beige farge, og blir for meg en mellomting mellom tidløs og sand.

5030 St. Pauls Blue - En blåfarge med en svak grønn undertone.

3343 Dusty Purple (til høyre) - Vurderer denne isteden for blå spisestue

Hva syntes dere?

Ha en fortsatt fin fredags kveld alle sammen <3


#blogg #interiør #jotun #farger #maling #stue

 

Hvitstenfrue

Navnet er Madelen, jeg er 27 år, og blogger om alt som faller meg inn. Stort sett er dette sentrert rundt interiør da jeg i tillegg til å ha en stor interesse for interiør og bolig, er midt oppi oppussing av en eldre enebolig. Da jeg nylig har hatt en livsstilsendring, kommer det også til å komme flere innlegg om kosthold, trening og livsstiltips. Håper du vil følge meg mens jeg roter meg bort i denne store bloggverden (jeg har så å si ingen retningssans så å gå meg bort er et eget talent ;) )

Search

Bloggdesign

hits