• 20.07.2017, 08:41

Forny soverommet med et enkelt grep


God morgen alle sammen <3

Sommeren er her, sola skinner, og jeg er på jobb... Jada, jeg er en av de heldige som jobber hele sommeren. Det positive med dette er at jeg kan ta en tur til varmere strøk til høsten med god samvittighet. Og etter planen blir det en liten tur i september/oktober for å få litt sol på kroppen. Men frem til da får jeg nyte solen på kveldene, og de frihelgene jeg har. 

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele et lite tips med dere for soverommet. Nemlig det enkleste trikset i boka for å endre inntrykket og følelsen rommet gir. Dette kan gjøres veldig enkelt ved hjelp av tekstiler. Fargen på sengetøyet har mye å si for følelsen rommet gir. Her er et par eksempler fra mitt eget soverom:Mørkt sengetøy gjør rommet mørkere og lunere. Dette er en av mine absolutt favoritter, spesielt om høsten og vinteren. Jeg bruker bare sengesett i sateng, egyptisk bomull og flanell.Lyst sengetøy for selv et mørkt soverom til å virke lyst. Noe som er veldig fint om våren og sommeren. Hvitt sengetøy er også perfekt hvis du ønsker en større følelse av et hotellrom, da det ofte brukes hvitt sengetøy her.


#blogg #interiør #soverom

Hvitstenfrue

Navnet er Madelen, jeg er 27 år, og blogger om alt som faller meg inn. Stort sett er dette sentrert rundt interiør da jeg i tillegg til å ha en stor interesse for interiør og bolig, er midt oppi oppussing av en eldre enebolig. Da jeg nylig har hatt en livsstilsendring, kommer det også til å komme flere innlegg om kosthold, trening og livsstiltips. Håper du vil følge meg mens jeg roter meg bort i denne store bloggverden (jeg har så å si ingen retningssans så å gå meg bort er et eget talent ;) )

Search

Bloggdesign

hits