• 24.07.2017, 08:51

Ny farge til stuen


God mandags morgen!

Ny dag, ny uke, nye muligheter. Det nærmer seg tiden hvor jeg skal bytte gulvet i stuen. Gud det skal bli deilig bli kvitt det gamle, gule, slitte tregulvet som er i stuen. Det skal bli byttet ut med et moderne og ganske lyst gulv med en gråaktig farge. Jeg har valgt laminat da dette tåler en del mer enn parkett, med tanke på at jeg har hunder som drar både vann, grus, sand og jord inn i huset. Et lysere gulv vil gi et helt annet inntrykk til rommet, og vil gi en mye bedre romfølelse. Av erfaring vet jeg også at denne fargen er veldig "snill" med tanke på hundehår og bøss som naturlig følger der å ha hund. Man kan ikke ha det 100% hår- og støvfritt hele tiden dessverre.

Men siden jeg skal bytte gulv, må jeg jo også fjerne gulvlistene. Og i den forbindelse begynte jeg tenke på fargene på veggene i stuen. Siden jeg har brukt ferdigmalt panel i store deler av stuen, er hovedfargen i rommet Bomull. Da nesten alle møblene mine er hvite, føler jeg at det nå er veldig kaldt og upersonlig. Jeg har derfor lyst til å male panelet i en litt varmere farge for å gi rommet mer personliget.

Spisestuen er fortiden malt i Kveldshimmel, men også her vurderer jeg å male i en mørkere blå farge, eventuelt mørk lilla. Akkurat nå står jeg mellom 5 farger til panelet i stuen: 1875 Sans, 1140 Sand, 1024 Tidløs, 10679 Washed Linen og 1269 Demring. Vindfanget og trapperommet er malt i tidløs. Hva syntes dere? Hvem ville dere valgt? :)Fortsatt god mandag!


#blogg #interiør #farger #jotun #oppussing #maling

Hvitstenfrue

Navnet er Madelen, jeg er 27 år, og blogger om alt som faller meg inn. Stort sett er dette sentrert rundt interiør da jeg i tillegg til å ha en stor interesse for interiør og bolig, er midt oppi oppussing av en eldre enebolig. Da jeg nylig har hatt en livsstilsendring, kommer det også til å komme flere innlegg om kosthold, trening og livsstiltips. Håper du vil følge meg mens jeg roter meg bort i denne store bloggverden (jeg har så å si ingen retningssans så å gå meg bort er et eget talent ;) )

Search

Bloggdesign

hits