• 11.08.2017, 08:24

Morgentrening


God fredags morgen!

Endelig fredag og snart helg! På tirsdag tok jeg en helomvending i treningsrutinen min. Jeg har hatt et par dårlige uker med null trening, rett og slett fordi jeg ikke følte jeg hadde tid. Jeg har aldri vært et morgenmenneske, og har alltid sovet så lenge om overhode mulig før jeg skal på jobb. Det vil si at jeg så vidt har rukket luftene hundene og ordne meg før jeg drar på jobb kl. 08:00. Som mange andre jobber jeg fra 08:00 - 16:00, og når jeg er ferdig på jobb er det hjem, lufte hunder å lage seg middag. Ettermiddagene har derfor vært fullbooket, og å trene om kveldene er ikke noe for meg hvis jeg ønsker å sovne for kl. 2 på natta.

Derfor har jeg startet med å stå opp kl. 05:30. Den første dagen gikk greit, dag to var helt forferdelig, og dag tre og fire gikk overraskende bra. Jeg er da på treningssenteret kl. 06:30 og får en fin økt på 40-50 minutter før jeg må dusje og dra på jobb. Og det føles så utrolig deilig å være ferdig med treningen tidlig på dagen :)

Personlig elsker jeg trening med slynge og ball. Fint for sånne som meg med mye problemer med nakke, rygg og hofter. Trening med egen kroppsvekt er en veldig fin måte å starte trene på, da du unngår å overbelaste kroppen og musklene.

Legg merke til mine "diskre" sko ;)

Kvelden i dag skal brukes sammen med pappa og en gravemaskin, for vi skal begynne på parkeringsplassen. Gleder meg!

Ha en flott fredag alle sammen <3


#blogg #trening #morgentrening #fredag #helg

Hvitstenfrue

Navnet er Madelen, jeg er 27 år, og blogger om alt som faller meg inn. Stort sett er dette sentrert rundt interiør da jeg i tillegg til å ha en stor interesse for interiør og bolig, er midt oppi oppussing av en eldre enebolig. Da jeg nylig har hatt en livsstilsendring, kommer det også til å komme flere innlegg om kosthold, trening og livsstiltips. Håper du vil følge meg mens jeg roter meg bort i denne store bloggverden (jeg har så å si ingen retningssans så å gå meg bort er et eget talent ;) )

Search

Bloggdesign

hits