• 11.08.2017, 18:30

Bloggen fremover


God kveld i stuen <3

Endelig er helgen her, og den skal nytes fult ut! Jeg har riktignok ingen planer om å ligge på latsiden denne helgen, da programmet er fult. Først og fremst er det parkeringsplassen som skal få oppmerksomhet denne helgen. Vi har leid en liten gravemaskin i kveld så pappa skal hjelpe meg med å rette ut plassen, samt at vi skal få gravd opp plantekassen der jeg skal plante ny hekk.Hele kassen skal rives, og bygges opp på nytt i stein. Deretter skal vi ha i ny jord, og plante hekkes. Det er spådd regn igjen i morgen kveld, så håper på å få plantet og gjødslet i morgen formiddag. Det er jo veldig viktig at nye planter for rikelig med vann, å dette er mye enklere ved hjelp av regn enn å vanne for hånd. Gleder meg til å vise dere fremgangen :)

I dette innlegget tenkte jeg at jeg skulle snakke litt om bloggen fremover. Jeg ønsker at bloggen skal reflektere meg og hvem jeg er, og tar opp tiden min i hverdagen. Jeg kommer fortsatt til å blogge om interiør, da dette alltid vil være min store lidenskap. Og jeg har fortsatt mye å gjøre i huset og hagen, så dette vil fortsatt være en del av bloggen. Men det som kanskje kommer til å ta opp mest plass vil være kosthold, trening og livsstil. Jeg har kommet til et punkt i livet hvor det å være sunn og å ta vare på meg selv har blitt veldig viktig for meg. Dette er nok en følge av diagnosen min som jeg kommer tilbake til litt senere.

Jeg kommer derfor til å dele en del om trening, kosthold, hudpleie og livsstil. Håper dere vil følge meg i dette nye kapitelet i livet mitt. Jeg gleder meg hvertfall veldig til å dele det med dere.

Ha en flott helg alle sammen <3

Kosetid med min yngste hund, Gremmeline aka Gremmy <3


#blogg #livsstil #trening #kosthold

ann sissel

11.08.2017 kl. 20:23
God helg:-)

Hvitstenfrue

11.08.2017 kl. 20:43
ann sissel: takk det samme :)
Hvitstenfrue

Navnet er Madelen, jeg er 27 år, og blogger om alt som faller meg inn. Stort sett er dette sentrert rundt interiør da jeg i tillegg til å ha en stor interesse for interiør og bolig, er midt oppi oppussing av en eldre enebolig. Da jeg nylig har hatt en livsstilsendring, kommer det også til å komme flere innlegg om kosthold, trening og livsstiltips. Håper du vil følge meg mens jeg roter meg bort i denne store bloggverden (jeg har så å si ingen retningssans så å gå meg bort er et eget talent ;) )

Search

Bloggdesign

hits