• 11.09.2017, 10:02

Entreen er endelig ferdig


God mandag alle sammen

Denne helgen forsvant like fort som den kom. Hovedprosjektet denne helgen var entreen, som lenge har stått halvferdig grunnet mangel på tid. Nå fikk jeg endelig rotet meg til å få den ferdig, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Gangen som tidligere var mørk, trist og veldig rød, er nå lys og koselig. Det hjalp også veldig med en ny ytterdør, som ikke bare er fin å se på men som også isolerer mye bedre enn den gamle.

De nestene ukene har jeg mye som skal gjøres ferdig i huset, og jeg har gitt meg selv frist til 1. november. Jeg kommer til å dele en del før og etter bilder underveis som tingene går fremover :)

Ha en fortsatt fin dag :)


#blogg #interiør #vindfang #entre #gang #oppussing

kreativemeeg

11.09.2017 kl. 10:22
Så lyst og fint det ble :)

jmyklebust

21.09.2017 kl. 10:18
Blei kjempe flott! :)
Hvitstenfrue

Navnet er Madelen, jeg er 27 år, og blogger om alt som faller meg inn. Stort sett er dette sentrert rundt interiør da jeg i tillegg til å ha en stor interesse for interiør og bolig, er midt oppi oppussing av en eldre enebolig. Da jeg nylig har hatt en livsstilsendring, kommer det også til å komme flere innlegg om kosthold, trening og livsstiltips. Håper du vil følge meg mens jeg roter meg bort i denne store bloggverden (jeg har så å si ingen retningssans så å gå meg bort er et eget talent ;) )

Search

Bloggdesign

hits