hits
  • 12.10.2017, 17:00

Interiørbeis - for mer enn bare veggen


God ettermiddag alle sammen <3

Som jeg nevnte i innlegget om valg av maling og farger, driver jeg å beiser platene til spisebordet. Jeg har tidligere både testet ut interiørbeis og lasur uten spesielt mye hell. Som regel har jeg endt opp med å male over hele opplegget da jeg ikke blir fornøyd. Men etter anbefalinger fra en på jobben, bestemte jeg meg for å prøve Lady Pure Nature fra Jotun når jeg skulle bygge ut spisebordet. Bordet er litt smalt og kun plass til 6 gjester, maks 8 hvis man er veldig glad i hverandre og ikke trenger mye plass. Bordet skal derfor utvides fra 80cm til 120cm, og blir 200cm langt så jeg får plass til 8-10 gjester.

Mange tenker på interiørbeis som noe man kun bruker på gammelt panel på veggene på hytta. Men dette er ikke lenger tilfellet. Man kan uten problemer bruke dette på veggene hjemme om man ønsker det, da interiørbeis i dag kommer i mange forskjellige farger. Hvis du ikke ønsker trefarget panel på veggen, kan du gjøre som meg å beise en bordplate. Eller en hylle, trapp, dør, eller annet treverk du måtte ønske. Jeg er personlig veldig glad i kombinasjonen mellom moderne og "gammelt", og elsker å ta med naturen inn i huset. Siden jeg har forholdsvis lyse vegger, og 90% av møblene mine er hvite, er det en fin kontrast med beiset treverk på spisebordet.

Bildene under viser forskjellen fra før og etter et strøk. Jeg er fortsatt i vurderingsfasen om jeg ønsker et strøk nummer 2, eller om jeg skal la det være som det er. Hva syntes dere? :)


#blogg #interiør #interiørbeis #beis #maling #jotun #purenature #jotunlady #oppussing #spisebord #spisestue #DIY

julietalivstil

12.10.2017 kl. 17:20
Ha en fin kveld:)

Hvitstenfrue

12.10.2017 kl. 18:47
julietalivstil: takk det samme :)
Hvitstenfrue

Navnet er Madelen, jeg er 27 år, og blogger om alt som faller meg inn. Stort sett er dette sentrert rundt interiør da jeg i tillegg til å ha en stor interesse for interiør og bolig, er midt oppi oppussing av en eldre enebolig. Da jeg nylig har hatt en livsstilsendring, kommer det også til å komme flere innlegg om kosthold, trening og livsstiltips. Håper du vil følge meg mens jeg roter meg bort i denne store bloggverden (jeg har så å si ingen retningssans så å gå meg bort er et eget talent ;) )

Search

Bloggdesign