hits
  • 15.12.2017, 21:14

Jul på soverommet


God kveld i stuen <3

Nå er det bare 9 dager igjen til julaften. Det vil si at sviblene er på plass i stuen, årets julegaver er kjøpt inn, og huset er gjort klart for juletiden. Her i huset er det ikke bare stuen som får seg en liten "oppgradering" til jul, men alle rommene. Og dette gjelder da selvfølgelig også soverommet! Jeg unngår riktignok mye pynt på rommet, da jeg ønsker å gjøre det enklest mulig å holde soverommet rent og støvfritt. Så får å skape julestemning på soverommet bruker jeg sengetøy!

Jeg har kjøpt et nydelig sengetøy fra KID som gir en kombinasjon av følelse av jul og hytte. I tillegg har jeg kjøpt røde trekk til hotellputene, to putetrekk med fugler og tekst, samt at jeg har brukt et enkelt, strikket teppe på sengen. Både varmt og praktisk. Hva syntes dere?

Ha en fortsatt fin kveld ^^


#blogg #interiør #soverom #seng #jul "julen2017

Karoline Brekkan

15.12.2017 kl. 21:43
For et koselig sengetøy! Ha en fin kveld du også:)

Hvitstenfrue

15.12.2017 kl. 22:54
Karoline Brekkan: ja er utrolig koselig :) tusen takk ^^
Hvitstenfrue

Navnet er Madelen, jeg er 27 år, og blogger om alt som faller meg inn. Stort sett er dette sentrert rundt interiør da jeg i tillegg til å ha en stor interesse for interiør og bolig, er midt oppi oppussing av en eldre enebolig. Da jeg nylig har hatt en livsstilsendring, kommer det også til å komme flere innlegg om kosthold, trening og livsstiltips. Håper du vil følge meg mens jeg roter meg bort i denne store bloggverden (jeg har så å si ingen retningssans så å gå meg bort er et eget talent ;) )

Search

Bloggdesign